godt skjult i den grønlandske vildmark
ligger et lille resort omgivet af stor natur

Pris er inklusiv alle aktiviteter og udflugter

Godt skjult langt inde i de grønlandske fjelde ganske tæt på Polarcirklen ligger et lille roligt resort omgivet af stor natur.
Historisk har dette sted altid være brugt til fiskeri og jagt, og har i de seneste år været hjemsted for et af de største sportsfisker områder i Grønland. Med lodgen som base giver denne arktiske perle blevet en unik mulighed for at komme helt tæt på den arktiske vildmark.

Uendelig tundra, friske luft, klare elve, gletsjere og spektakulære vildmark er den perfekte ramme for minder og oplevelser, der kun bliver bedre, når du deler dem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Grønlands vildmarks resort.

Vi tilbringer dagene med at udforske og aftenen i lodgen med at dele historier og fotos, slappe af eller læse en bog om de store polarforskere. 0% wifi = 100% afslapning og tilstedeværelse, også når du blunder foran brændeovne

Besøg Erfalik Lodge i egen båd

Overvejer I at kombinere ferieopholdet i Erfalik Lodge med en længere sejltur langs vestkysten i egen båd, eller vil I bare gerne sejle i egen båd til Erfalik, så sammensætter vi gerne et tilbud uden sejlads. Ankerplads skal vi selvfølgelig også nok hjælpe med.

Udforsk Grønlands vildmarksresort

Forvent

Ørred sportsfiskeri
Bål og madlavning
Vandreture
Bærplukning
På fotosafari efter rensdyr, havørne, ræve og harer
Kajak
Let top rebsklatring
Foto hikes
Svampe jagt
100% online detox

TOTAL afslapning i Erfalik Lodge

Inklusiv i prisen

  • Transfer til og fra Sisimiut Havn
  • Båd cruise gennem UNESCO-området Aasivissuit – Nipisat, frokost og sightseeing i Itilleq.
  • Velkomstmøde og info kit
  • Overnatning i hytte, glamping telt eller Tiny room
  • Alle måltider og mellemmåltider og ikke alkoholholdige drikker
  • Alle aktiviteter og faciliteter på resortet

Kontakt

Ved Erfalik Lodge er der ikke mobil kontakt eller internet. Kontakten til omverdenen sker via Satellit telefon.
Satellit telefonen står altid nemt tilgængeligt i lodgen. Hvis alle er på tur, kan der blive ringet forgæves. Er der nogen som skal have fat i dig, kan de altid prøve at ringe omkring spisetid.

Prisliste

Kontakt os for et tilbud som passer lige præsis til dig, din famile eller et hold venner på tur.

Overnatning all inklusiv
4 dage/ 3 nætter 6000 kr.

Overnatningsmuligheder
Tiny rooms i lodgen
Glamping telte
Hytter med plads til 4 voksne eller 2 voksner og 3 børn

Periode

01-04 Juli
04-07 Juli
07-10 Juli
10-13 Juli
13-16 Juli
16-19 Juli

Lige der på Polarcirklen ligger Erfalik Lodge omgivet af uendelig tundra, frisk luft, krystalklare elve og spektakulære fjelde med sne. At komme hertil er et eventyr i sig selv og er som regel med båd fra Sisimuit. En halvanden times sejlture gennem UNESCO-området Asivissuit – Nipisat, forbi bygden Itilleq og ind gennem Anders Olsens sund inden vi runder hjørnet i skærgården og får øje på Erfalik Lodge, fint placeret på et lille næs med det uendelige fjeldlandskab og den verdens berømte ørredelv Erfalik lige i ”baghaven”.

All inclusive oplevelse i vildmarken

Wilderness Resort Erfalik er helt unik for Grønland. Lodgen er helt derude i den store natur hvor oplevelser i al slags vejr er enestående. Samtidig er servicen i lodgen på rigtigt ferieniveau med lækker mad og snack indimellem. Rengøring af overnatningsfaciliteterne, og så er der selvfølgelig toilet og badefaciliteter i lodgen og et dejligt varmt vildmarksbad lige uden for lodgen.

Normalt er lodgen fuldt booket i sommerperioden med entusiastiske lystfiskere fra hele verden, og flottes til for at opleve den verdensberømte Erfalik River. Men i år har vi den næsten helt for os selv og det vil vi gerne dele med resten af Grønland.

Bestilling

Vi kan også give dig et samlet tilbud inklusiv transport.

Ønsker du at få et samlet tilbud incl. transport?
JaNej

Interesseret i:

Vilkår

BOOKING, BEKRÆFTELSE, REFUNDERING & BETALING.

Betaling ved booking, som er bekræftet når fremsendte faktura er registreret som betalt.Betaling ved booking, som er bekræftet når fremsendte faktura er registreret som betalt. 50% refusion op til 14 dage før ankomst Ingen refusion 14-0 dage før ankomst.

FORKORTELSE AF PAKKEREJSEN
Ved forkortelses af pakkearrangementet på grund af flyforsinkeler og/ eller flyannulleringer refunderes den service som ikke er modtaget jf. programmet, såfremt disse ikke kan passes ind i den resterende ophold.

CORONA UNDTAGELSE
I tilfælde af restriktioner forårsaget af corona relaterede omstændigheder, som fører til annullering af arrangementet refunderes 100% helt op til ankomst.

BEGRÆNSNINGER
Hotel Sisimiut har begrænset kapacitet på arrangementerne.

UBRUGTE SERVICES
Inkluderede services som gæsten vælger ikke at deltage i, kan ikke refunderes.